Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

VíDEO: Neix un bebè amb 26 dits i la família creu que és la reencarnació d’una deessa hindú

Avatar photo

El naixement d’un nadó sol ser notícia només en el cercle proper de la seva família. En aquest cas ha nascut un nadó que ha sorprès tothom i s’ha fet viral a causa d’una rara anomalia: i és que el nounat ha nascut amb 26 dits!

Ha passat a Bharatpur, a l’estat de Rajasthan, al nord de l’Índia. El nadó té set dits a cada mà i sis a cada peu, sumant-ne un total de 26. Tot i que els professionals mèdics han explicat que es tracta d’una condició genètica poc comuna, la família del nadó té una creença diferent.

LA REENCARNACIÓ D’UNA DEESSA

Segons va explicar la família (via New York Post), la condició de la petita podria tenir origen diví, per la qual cosa no se senten preocupats per aquesta situació. La família ha especulat que el nadó podria ser la reencarnació de Dholagarh Devi, una deessa hindú el temple del qual és a prop del lloc de naixement de la menor.

Sarju Devi, la mare de 25 anys del nadó, assegura sentir-se més que emocionada per la condició de la petita i el seu germà ha compartit la seva alegria: “La meva germana ha donat a llum un nadó amb 26 dits, i estem considerant que sigui l’encarnació de Dholagarh Devi. Estem molt feliços”.

El pare del nadó, Gopal Bhattacharya, que treballa com a agent de policia, també està ben joiós.

Des d’una perspectiva mèdica, no hi ha cap problema de salut associat amb aquesta condició. Segons el Dr. BS Soni, metge del centre de salut: “No hi ha cap mal per tenir 26 dits, però és una anomalia genètica. A més, la nena està absolutament sana”, va explicar.

Ara per ara, és poc probable que la família decideixi sotmetre la menor a una cirurgia per reduir el nombre de dits a mans i peus.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

15 + seventeen =

Notícia anterior

Girona torna a encendre la columna lluminosa de la plaça de Miquel Santaló

Notícia següent

Les Festes de la Mercè tenen el seu propi segell de Correus

Notícies relacionades