VÍDEO: Mor un influencer després de beure’s set ampolles de licor i retransmetre-ho en directe

L'home va participar en un repte viral entre influencers que li va provocar un coma etílic i la mort.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

‘Només hi ha dues coses infinites, l’univers i l’estupidesa humana. I de la primera no n’estic gaire segur’, va dir Einstein. I aquesta història n’és la demostració: Un influencer xinès, conegut com a “Sanqiange” (Germà 3.000), va morir el passat 16 de maig després de beure’s set ampolles del licor més venut del món.

L’home de 34 anys participava en “batalles”, reptes virals entre influencers, on el càstig per als perdedors era beure alcohol. Germà 3.000 era prou popular a Douyin, versió xinesa de Tik Tok.

APOSTA MORTAL

El dia de la seva mort, va col·laborar en una competició d’influencers, en contra d’altres famosos d’internet per aconseguir la quantitat més gran de regals dels fans en un temps limitat. Després de perdre tres rondes, el càstig va ser beure almenys sis ampolles de baijiu, un licor xinès molt popular que pot contenir fins a un 60% d’alcohol.

Germà 3.000 va ser trobat per la família unes hores després d’haver ingerit l’alcohol en un directe aquella la mitjanit. Sembla que Wang, el cognom real de Germà 3.000, va patir un coma etílic del qual no es va recuperar.

Malgrat que la xarxa Douyin prohibeix als usuaris beure alcohol en transmissions en viu, Wang -que ja havia infringit la regla altres cops, va resoldre la restricció creant nous comptes. El més recent acumulava 44.000 seguidors.