Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

VÍDEO: Inventa una moto que funciona amb cervesa

Avatar photo

Ky Michaelson, també conegut com a Rocketman, és un home avançat al seu temps. Durant l’últim mig segle, aquest home de Minnesota ha inventat, i després ha millorat, innombrables màquines, ha registrat diverses patents i ha establert més de 70 rècords de velocitat estatals, nacionals i internacionals amb les seves innovacions propulsades per coets.

Michelson, fins i tot, va establir un rècord Guinness amb una moto de neu impulsada per coets, va idear una cuina de hotdogs anomenada “Ky’s Little Cremator” i va fer un ‘margarita’ d’alta velocitat posant el motor d’una segadora en una batedora.

LA MOTO IMPULSADA PER CERVESA

La seva darrera creació podria ser una de les seves més impressionants: Michaelson ha dissenyat i construït el que creu que és la primera motocicleta del món amb motor de cervesa, impulsada per un barril de 60 litres en lloc d’un motor de benzina.

“Estem en les primeres etapes, però ho hem aconseguit”, ha assegurat Michaelson a la xarxa. “L’hem construïda i penso que sembla molt bonica”.

Tant com Michaelson i el seu fill, Buddy, van fer-ne la demostració en un vídeo de YouTube l’estiu passat: la cervesa s’aboca al dipòsit de combustible convertit en barril, on s’escalfa a una temperatura superior a 150º C.

El vapor resultant genera prou empenta per impulsar la motocicleta cap endavant. (Abans de preguntar quin tipus de cervesa utilitzaven, a la demostració de YouTube, van optar per la cervesa Ninkasi feta a Eugene, Oregon).

Segons Buddy, qualsevol beguda podria alimentar la motocicleta, però van decidir començar provant la cervesa. “Podria ser Red Bull. Podria ser Caribou Coffee. Podria ser qualsevol cosa”, va dir el jove Michaelson. “Però cervesa, per què no?”

UN INVENTOR ABSTEMI

Curiosament, Ky Michaelson no beu alcohol, de manera que no podria “pensar en res millor” que utilitzar una ampolla de cervesa per alimentar la seva moto única. A més, “el preu de la benzina està pujant força”, ha afegit.

El duet pare-fill encara no ha tret la moto a la carretera per fer una prova de conducció completa, però Michaelson preveu fer almenys una sortida en un circuit local abans de mostrar-la amb alguns dels seus altres invents al seu propi museu.

Malgrat tot, ha presentat la moto de cervesa en un parell de mostres d’automòbils de Minnesota, i va tornar a casa amb cintes de primer lloc en aquests esdeveniments.

La realitat és que el duo Michaelson, gràcies a la seva formació en química i enginyeria, han aconseguit inventar una moto que funciona amb cervesa, i que en rodatge ha arribat als 241 km/h!

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × one =

Notícia anterior

La reincorporació de la regidora Eli Ruiz modifica les delegacions del govern

Notícia següent

Tiroteig a Terrassa deixa un home ferit

Notícies relacionades