VÍDEO: Enxampen un rodamón menjant-se un cadell de gos

Un jove sensesostre, amb les facultats mentals pertorbades, és sorprès per la policia mentre s'estava menjant un cadell de gos.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquesta és una història doblement trista, on la crueltat contra els animals se suma a la crueltat contra la pobresa i contra la discapacitat intel·lectual.

S’ha difós un vídeo en xarxes socials, per part de Gerardo Santamaría, on es pot veure a un jove sensesostre, que es troba a la gatzoneta menjant alguna cosa i assegura que està sopant, quan li demanen que es posi dret, a les mans té un gosset ensangonat al qual li dona una mossegada.

El vídeo va ser enregistrat per la policia de León (Mèxic) que criden l’atenció al jove, en veure que alguna cosa passa. Com que no els fa cas, se’ls sent carregar l’arma. El jove s’aixeca i té sang a la cara, quan es gira té un cadell mort i se’l segueix menjant.

UN POBRE NOI ABANDONAT PER LA FAMÍLIA

D’acord amb mitjans locals, el jove es diu Antonio i té uns 18 anys, presumptament va ser abandonat pels seus familiars i té alguna mena de discapacitat mental. Se’l veu deambulant habitualment per la colònia Esperanza Alfaro a León Guanajuato.

Segons els mitjans, el vídeo va quedar com a evidència per presentar-lo a les autoritats i acusar el jove de crueltat animal.

Els veïns que van ser entrevistats per mitjans locals, van assegurar conèixer el jove, i asseguren que no és la primera vegada que mata gossos de la zona per menjar-se’ls. El que costa més d’entendre és que una persona de la seva condició no tingui alguna mena d’empara per part de l’administració.