VÍDEO: Enxampa la seva dona posant-li verí al cafè

La dona pretenia acabar amb el seu marit per a cobrar-ne l'assegurança de vida.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Melody Felicano Johnson ha estat acusada formalment per un jurat investigador de càrrecs d’intent d’assassinat en primer grau, intent de cometre agressió agreujada i enverinament d’aliments o begudes.

L’espòs de la sospitosa, Roby Johnson, va començar a notar un mal sabor al cafè a partir del mes de març, mentre ell i Melody Johnson vivien a Alemanya, on ell era destinat.

Roby Johnson, que serveix a la Força Aèria dels Estats Units, va afirmar en la seva declaració, que els Johnson encara vivien junts amb el seu fill, però que estaven en procés de divorci.

L’HOME COMENÇA A SOSPITAR

Roby Johnson va fer servir una càmera oculta per a descobrir la seva dona, Melody Johnson abocant una substància desconeguda a la cafetera. Llavors, va simular seguir bevent el cafè per poder esperar fins que tornessin als Estats Units, a la Base de la Força Aèria Davis Monthan, a Arizona, abans de presentar un informe policial.

De tornada als EUA, Roby Johnson va dir que va utilitzar diverses càmeres ocultes durant diversos dies “mostrant a Melody agafar l’ampolla de lleixiu, abocar-ne en un recipient i després abocar-la a la cafetera”. Els investigadors diuen que Roby Johnson “creu que ella estava tractant de matar-lo per cobrar l’assegurança de vida”.

MELODY ASSEGURA QUE ÉS INNOCENT

Melody Johnson es va declarar innocent a la lectura de càrrecs aquest passat divendres.

Se li va assignar un defensor públic i està detinguda a la presó del comtat de Pima tot esperant la seva pròxima compareixença davant el tribunal.

Els registres judicials mostren que la fiança per a Johnson es va fixar en 250.000 dòlars. Els fiscals van dir al jutge que calia una fiança alta perquè la sospitosa va comprar recentment una casa a les Filipines a prop de la família i es considera que corre el risc d’escapolir-se.