Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Una vídua sedueix un perillós narco per aconseguir el seu arrest

Avatar photo

La dona sostenia que el narco hauria assassinat el seu marit i en va planejar la venjança.

Una dona va ajudar les autoritats de Colòmbia a detenir Rubén Darío Viloria Barrios, àlies “Juancho”, un narcotraficant que operava a Córdova i Urabá, i que figurava a la llista vermella de la Interpol.

Sembla que, després d’enviudar, la dona va trobar la manera d’acostar-se al narco per seduir-lo i parar-li una trampa a manera de venjança perquè, segons ella, Viloria Barrios era qui hauria assassinat el seu marit. El narcotraficant estava en recerca i crida des del 2019 per la Interpol, identificat com un dels integrants del Clan del Golfo, a Colòmbia.

Després de mantenir-hi una relació d’anys, quan la vídua va acumular prou proves en contra seva, el va entregar a les autoritats. Viloria mantenia la façana de ser un comerciant ocupat que anava l’església i adorava Déu en el seu temps lliure, segons dicten els informes policíacs del cas.

Durant diversos anys aquest pla va funcionar i “Juancho” va arribar a confiar plenament en ella. No només li confessava els sentiments, sinó també els actes il·legals. Quan la vídua va reunir prou evidències dels crims del seu nou company, va informar la policia sobre la pròxima reunió de Juancho amb altres delinqüents en un lloc secret. Després de trobar-lo, les autoritats el van poder capturar i després d’un breu judici ha estat condemnat a un total de 22 anys de presó.

UN PERILLÓS NARCOTRAFICANT

Les autoritats afirmen que el subjecte seria el responsable de rebre a Colòmbia emissaris de grups de narcotraficants de Panamà, Costa Rica i Hondures perquè es coordinessin en la comercialització de drogues. Juancho coordinava l’enviament mensual d’aproximadament 1.5 tones de cocaïna als Estats Units des de l’Amèrica Central.

També se l’acusa d’assassinar i segrestar els seus competidors i persones alienes al crim. El mateix Rubén Darío hauria manat assassinar l’espòs de la vídua perquè havia descobert la seva implicació en alguns crims.

Juancho haurà de complir una condemna de 22 anys de presó després de ser detingut pels delictes de fabricació, trànsit i possessió d’armes, municions d’ús restringit i exclusiu de les forces armades i explosius.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Denuncien un veí de les Terres de l’Ebre per tenir un gos tancat i malvivint en una finca

Notícia següent

Valls engega un projecte per millorar el benestar emocional amb realiat virtual

Notícies relacionades