Una dona embarassada mor després de xocar en una autopista… amb un caiman!

La dona va morir després que el seu vehicle bolqués en l'accident. Els metges tampoc van poder fer res per salvar el nadó que duia a la panxa.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Una dona embarassada i el seu fill per néixer van morir després que el seu vehicle xoqués amb un caiman que travessava una carretera. Gabrielle Breaux, de 33 anys, conduïa per la carretera estatal 35 al comtat de Refugio, Texas, diumenge al matí quan va atropellar un gran caiman.

L’oficina del xèrif va rebre una trucada d’emergència que explicava que un vehicle pick-up que viatjava per l’autopista “havia col·lidit un caiman i després va bolcar”. El vehicle transportava dos adults i tres nens. Tots ells van ser traslladats d’urgència als hospitals propers.

Els agents van ser enviats al lloc dels fets poc després de les 5 de la matinada. Breaux, de New Iberia, Louisiana, va ser traslladada a l’hospital DeTar a Victoria. Va ser declarada morta cap a les 5.45 hores, segons el portaveu del Departament de Seguretat Pública de Texas, el sergent Harold Mallory.  Desgraciadament, els metges tampoc van poder salvar el nadó nonat.

‘S’espera que les altres quatre persones del camió es recuperin’, va dir Mallory. Les seves identitats i la relació amb la difunta no han estat revelades.

Les imatges de l’escena compartides per l’oficina del xèrif mostraven una camioneta de color fosc inclinada al costat dret en una zona herbosa. Diversos vehicles del xèrif i dels bombers estaven estacionats a prop amb els llums parpellejant. Una altra foto mostrava un caiman mort estirat d’esquena en una carretera.

L’accident va passar al nord de Corpus Christi, que es troba a l’extrem est de Texas, al golf de Mèxic. Els caimans americans són “comuns als pantans, rius, baïous i pantans del sud dels Estats Units, inclòs el terç oriental de Texas”, segons el Departament de Parcs i Vida Silvestre de Texas.