Dilluns, 22 d'abril de 2024
És notícia

Una dona demana l’eutanàsia després de dos anys amb covid persistent

Avatar photo

Gairebé 7 milions de persones han mort a tot el món a causa del virus de la COVID-19. La malaltia també ha deixat milers de persones amb covid persistent.

La covid persistent és una síndrome que es caracteritza per la persistència de símptomes de COVID-19 setmanes o mesos després de la infecció inicial, o per l’aparició dels símptomes després d’un temps sense ells.

La protagonista és diu Kelly Louise Smith-May, té 39 anys. Ella va agafar el virus l’any 2021 i des de llavors no ha parat de patir, explica la seva família. Per això, la dona demana l’eutanàsia per a poder “descansar d’una vegada”.

La dona passa els dies a la foscor, ja que és sensible a la llum, als sorolls, a les olors, al tacte o al moviment. Ha arribat un punt que no pot asseure’s ni caminar. A més, pateix insomni i dorm molt poques hores. A causa de tots aquests símptomes, tampoc pot veure la televisió o escolar música.

Kelly depèn 100% del seu marit per a totes les necessitats bàsiques. Per això, aquesta dona, que és mare de quatre nens, està recaptant diners per a poder pagar l’eutanàsia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Finalitzen les obres d’adequació de la Cambra Agrària de Jesús i Maria de Deltebre

Notícia següent

Finalitza la reunió entre el PSOE i Junts a Suïssa amb verificadors

Notícies relacionades