Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Un home conviu tretze anys amb el cadàver de la seva mare

Avatar photo

Tenia la seva progenitora momificada asseguda en un sofà, com si fos viva.

La realitat sol superar la ficció, i aquesta història sembla inspirada en la cèlebre pel·lícula ‘Psicosi’ d’Alfred Hitchcock. La policia polonesa va fer una troballa macabra: el cos d’una dona morta feia 13 anys, assegut en un sofà.

Segons informa el rotatiu anglès Daily Mail, el cas es va produir a la ciutat de Radlin (Polònia). Un home va anar a veure el seu cosí Marian, de 76 anys, que no es trobava bé, i va decidir trucar l’ambulància. Quan els paramèdics van arribar al domicili van notar una fortor estranya i van avisar la policia.

Quan els agents van arribar a casa de Marian van trobar l’origen de les males olors: un cadàver momificat, vestit i assegut al sofà.

UNA BONA MOMIFICACIÓ

Pel que van poder esbrinar parlant amb Marian, l’home, l’any 2010, va anar al sepulcre de sa mare, en va extreure el cos, va tornar a segellar-lo perquè ningú no notés res. Se’n va endur el cos cap a casa en una bicicleta i, un cop allà, va fer servir diversos químics per a conservar-lo.

La fiscalia polonesa va posar-se mans a l’obra amb la investigació descobrint que, en efecte, la tomba de la mare de Marian era ben buida. Joanna Smorczewska, representant de la Fiscalia, va assenyalar que “el contingut d’ADN del cadàver momificat pertany a una dona que va morir el gener del 2010”. L’home ara està acusat de profanació de cadàver.

Fonts de la policia han assenyalat que la feina de momificació de Marian va ser més que correcta, ja que el cadàver es trobava ‘en perfectes condicions’. Per la seva banda, el veïnat ha declarat que Marian era un home solitari, però que no havia causat mai problemes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Hospitalet, ajuntament capdavanter en administració digital

Notícia següent

Sant Joan Despí millorarà l’eficiència energètica del Centre Cívic Les Planes

Notícies relacionades