ÚLTIMA HORA: Una dona segresta un nadó a l’hospital

Se sol·licita col·laboració ciutadana per a la cerca de la dona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

S’ha sol·licitat col·laboració ciutadana per a la cerca d’una dona que presumptament ha segrestat un bebè nounat a última hora d’aquest dimecres a l’Hospital de Basurto (Bilbao) fent-se passar per personal sanitari.

Segons les primeres recerques dutes a terme, l’autora dels fets va accedir al centre hospitalari al voltant de les 21.00 hores i, fent-se passar per personal sanitari, va segrestar un bebè de la planta de Ginecologia i va fugir del lloc.

En el moment del segrest, la dona portava un uniforme de metge de color blanc, però posteriorment ha estat vista amb una samarreta de màniga curta blanca, malles ajustades de dibuixos geomètrics estampats, sabatilles esportives i una bossa negra petita, amb forma de mitja lluna, i croat a manera de bandolera.

Portava al bebè als seus braços i també portava una bossa rectangular de tipus ràfia. Es tracta d’una dona de mitjana edat, 1,60 metres d’altura aproximada, complexió obesa i cabells arrissats llargs, recollit en una coleta.

Tota aquella persona que pugui aportar alguna informació sobre aquest tema, es prega contactar amb el telèfon d’Emergències Sos-Deiak 112, o enviant un correu electrònic a: col·labora_app@ertzaintza.eus.