fbpx

Troben un home momificat dins d’un sac de dormir en un edifici abandonat

Avatar photo

El cos d’un home, ara momificat, dins d’un sac de dormir: aquest macabre descobriment s’ha fet aquest matí, dijous 30 de novembre, durant les obres del conjunt històric de San Dalmazio a via Porta a Pavia, al nord d’Itàlia.

La troballa s’ha fet en un edifici adjacent a l’antic gimnàs de via Porta, que fins fa uns anys s’utilitzava com a aparcament cobert per als habitants del centre històric. Des de fa uns anys estava completament abandonat i tancat a l’espera de les obres de reurbanització que s’han iniciat les darreres setmanes.

En aquell mateix edifici, fa uns 4 anys, després d’una ‘operació de neteja’ de persones sense sostre que l’utilitzaven per passar les nits d’hivern, els accessos es van tapiar.

PRIMERES HIPÒTESIS

Ara mateix, només se sap que el cos momificat pertanyia a un home, però les condicions del cadàver no permeten plantejar-ne l’edat. Tanmateix, la seva mort es remunta a fa uns quants anys.

En el rescat del cadàver hi van intervenir els bombers, els carabinieri i el forense. Del primer examen sumari del cos, ja s’hauria exclòs una hipòtesi de mort violenta: l’home sembla que va morir dormint dins del sac de dormir en què l’han trobat avui.

El cos va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal, on el sotmetran a les proves per determinar la causa i la data de la mort.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Barcelona participa a la Cimera Mundial del Clima COP 28

Notícia següent

Altafulla presenta el festival de cinema Ànima Jove

Notícies relacionades