Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Troben esquarterat i decapitat una jove promesa del futbol brasiler

Avatar photo

Les restes del jove futbolista van poder ser identificades gràcies a un tatuatge que duia a l'avantbraç.

Un misteriós assassinat ha causat consternació al Brasil. Es tracta de l’homicidi d’Hugo Vinicius Skulny Pedrosa, una jove promesa del futbol, de 19 anys, que va ser trobat esquarterat aquest diumenge al riu Iguatemi, a l’estat de Mato Grosso do Sul (Brasil) després d’una setmana desaparegut.

Una part de les seves restes van ser trobades i identificades gràcies a un tatuatge amb el nom del seu pare que tenia a l’avantbraç. La Policia Civil de Mato Grosso do Sul investiga el cas i ha detingut la seva parella perquè consideren que és una “peça clau” per a resoldre el cas.

INEXPLICABLE DESAPARICIÓ

Hugo Vinicius, que jugava en equips representatius de la seva ciutat, estava desaparegut des del passat diumenge 25 de juny. La denúncia de desaparició es va registrar el 26 de juny. La cosina del jugador, Andressa Skulny, afirma haver-lo vist per darrer cop el dissabte quan se’n va anar a una festa a una localitat paraguaiana fronterera, a 7 quilòmetres del seu barri.

La família va fer circular una publicació a les xarxes socials per demanar informació sobre el seu parador, i fins i tot la cantant Ana Castela, que va créixer a Sete Quedas, va compartir la recerca del noi amb els seus més de 8,8 milions de seguidors.

Mentrestant, els investigadors van començar a treballar a la hipòtesi de l’homicidi i, després de recollir testimonis, van esbrinar el possible lloc on es trobava amagat el cos.

APARICIÓ PER PARTS

Es va realitzar un operatiu conjunt entre el Cos de Bombers, Defron (Comissaria Fronterera de Repressió del Crim), la patrulla rural, la Policia Civil i militar i va ser quan van trobar les restes d’Huguinho, com l’anomenaven els seus éssers estimats, encara que mancava el cap i altres parts del seu cos.


Al principi, van aparèixer el maluc, el tors, l’avantbraç amb el tatuatge en honor al seu pare mort en un accident de trànsit i la part superior d’una de les cames. Les cerques continuen a la zona.

El diari O Globo va publicar que la víctima va rebre tres impactes de bala. Un cop mort, els sospitosos haurien utilitzat una serra mecànica per a esquarterar el cos.

L’exnòvia d’Hugo, la identitat de la qual no ha estat revelada, està detinguda juntament amb una altra persona i la principal línia de recerca indica que el jugador va ser víctima d’un crim passional, que hauria passat precisament a casa seva, segons informació de la comissària Lucelia Constantino d’Oliveira.

“El jugador es va presentar a casa seva i va ser executat per algun tipus d’implicació que ella podria tenir en el cas. Durant el seu testimoni la jove ho va negar. Avui (dimarts 4 de juliol), estem fent noves cerques i perícies sobre els objectes involucrats en el crim”, va explicar Lucèlia en una entrevista.

LA VIDA TRUNCADA D’UNA JOVE PROMESA

Hugo va ser un dels jugadors més destacats de l’equip Seduc d’Anastácio que va conquistar el 2021 un campionat realitzat a Itu, São Paulo. Actualment, representava el municipi de Sete Quedas en tornejos estatals.

Andressa Skulny, cosina d’Hugo, va dir que la família estava sorpresa per la seva desaparició des del principi, sobretot perquè no tenia el costum de sortir fins a la matinada, més quan l’endemà havia partit.

Es trobava cursant a distància el primer any de la facultat d’educació física i vivia amb la seva àvia, de 72 anys, que va saber el seu assassinat, però la família li va estalviar els detalls, segons va informar Folha.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Paeria inicia la campanya Barri a Barri

Notícia següent

S’obre la convocatòria dels Premis eines 2023

Notícies relacionades