Troben el cadàver d’una nena de 12 anys en una maleta

Els familiars de la menor havien denunciat la seva desaparició divendres a la tarda, quan no va tornar a casa després de l'escola

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Commoció a França després que la policia hagi detingut a quatre persones després de trobar el cadàver d’una nena de 12 anys dins d’una maleta en un carrer de París, segons han informat aquest dissabte mitjans locals. La nena va desaparèixer el passat divendres a la tarda, quan els seus familiars van denunciar que no havia tornat a casa després de l’escola.

Una inspecció de les càmeres de seguretat de la zona va mostrar una dona movent amb grans esforços una maleta al costat de l’edifici on viu la família, al districte 19 de la capital francesa. La maleta, amb el cadàver a l’interior, va ser trobada a prop de poc després per una persona sense llar.

La policia manté el secret de les investigacions, però diverses filtracions a mitjans locals indiquen que el cadàver tenia talls a la gola i estava lligat amb cinta adhesiva d’embalatge.

Els investigadors, que van trobar cinta i un cúter en un soterrani de l’edifici on residia la nena, estan esperant l’autòpsia, prevista per a aquest dissabte, i dels interrogatoris als detinguts per intentar tancar el cas.