Troben a un gat atrapat dins d’una maleta en un aeroport

El passatger anava a viatjar a Orlando, però es va haver de quedar a terra quan van succeir els fets

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Segurament les persones que treballen en els escàners de l’aeroport passant les maletes i descobrint el que hi ha en el seu interior hauran vist coses d’allò més estranyes, però els funcionaris de l’Administració de Seguretat en el Transport de l’aeroport John F. Kennedy de Nova York es van sorprendre en trobar una maleta amb ampolles, un parell de xancletes i un gat.
L’agent de seguretat va notar que hi havia pèl taronja que sobresortia d’una maleta que estava lleugerament oberta i immediatament van cridar al passatger d’aquesta maleta per a demanar una explicació, però l’home també semblava estar sorprès: “El viatger va dir que el gat pertanyia a una altra persona de la casa, la qual cosa implica que no sabia que el gat estava en la maleta”, va dir a la CNN la portaveu de la TSA, Lisa Farbstein.

El succés va tenir lloc el passat 16 de novembre quan la maleta va passar per la unitat de raigs X. El passatger anava a viatjar a Orlando, però es va haver de quedar a terra quan van succeir els fets. Per sort, el gat no va intentar escapar-se i finalment va ser retornat a la seva propietària.

La propietària va dir que el gat va ficar-se en la maleta d’un amic que estava de visita. Ella no va saber que el seu gat havia desaparegut fins que els funcionaris de l’aeroport li van trucar per telèfon.

El sorprenent és que l’animal no li va passar res malgrat haver estat durant hores ficat en la maleta i haver estat llançat d’un lloc a un altre durant el seu trasllat fins a l’aeroport. Un final feliç i graciós que podria haver acabat en tragèdia en morir asfixiat si la maleta hagués pujat finalment a l’avió.