TRÀGIC: Troben el cos d’un nen de dos anys desaparegut entre les mandibules d’un caiman

Segons sembla, el va assassinar el seu propi pare i el va llançar als pantans de Florida per tal que els sauris fessin desaparèixer el cos.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Wild caiman with fish in mouth in the nature habitat. Wild brasil, brasilian wildlife, pantanal, green jungle, south american nature and wild, dangereous.

Taylen Mosley, un infant de només dos anys, que va ser objecte d’una intensa recerca per part de la policia després que la seva mare fos assassinada. Desgraciadament, el van trobar sense vida, entre les mandíbules d’un caiman, segons fonts de la policia.

La recerca va incloure un equip de busseig i agents amb drons, que van estar buscant intensament el petit al llac Maggiore, des que el cos sense vida de la mare va ser descobert al seu apartament a principis d’aquesta setmana i no hi havia ni rastre del nen.

Els agents van buscar el petit al llac, a poques milles del complex d’apartaments, i van notar el caiman “amb uns objectes a la boca”, que ràpidament van comprovar que es tractava del cos del petit – va explicar Anthony Holloway, cap de la policia de St. Petersburg (Florida, Estats Units). Els agents van disparar al rèptil, el qual va deixar anar el cos.

UN CAS DE VIOLÈNCIA INTRAFAMILIAR

Anthony Holloway va dir que el pare del nen, Thomas Mosley de 21 anys, serà acusat de dos càrrecs d’assassinat en primer grau per la mort de la mare del nen Pashun Jeffrey de 20 anys i el seu petit fill Taylen Mosley.

“Ens produeix tristesa que tot hagi acabat així”, va dir Halloway durant una conferència de premsa divendres a la nit. “Vam ser capaços de recuperar el cos de Taylen intacte”, va seguir. El caiman va ser eutanasiat.

L’assassí, Thomas Mosley, es troba hospitalitzat amb talls en mans i braços i s’ha negat a parlar amb els investigadors perquè, segons ell, encara no té un advocat que parli per ell.

Jeffrey i el seu fill, van ser vistos per darrera vegada per membres de la família durant la tarda de dimecres; la policia ha afirmat que prop de les 20:30 h els veïns van sentir un gran rebombori al seu apartament, però ningú no va trucar la policia.

L’endemà, la mare de Jeffrey va contactar l’administrador del complex d’apartaments després que no havia sabut res de la seva filla, i va ser llavors quan la van trobar morta en allò que Halloway va descriure com “una escena de crim força violenta”, en la qual Jeffrey va ser apunyalada nombroses vegades.

Thomas Mosley va anar a casa de la seva mare a prop de les 9 del vespre de dimecres amb talls als braços i mans, va dir Halloway i llavors va anar a un hospital on estava divendres a la nit. Els familiars van dir que Jeffrey i Taylen s’havien traslladat al complex d’apartaments feia aproximadament un mes.