Una reunió de veïns acaba de la pitjor manera i deixa 3 morts i 4 ferits

Un dels veïns, descrit com una persona "reservada i tancada", ha estat detingut

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Almenys tres dones han mort i quatre persones més han resultat ferides pels trets efectuats per un individu durant la reunió de copropietaris en un barri de Roma i pel qual ha estat detingut un home de 57 anys com a principal sospitós dels crims.

 

La reunió s’estava celebrant en un bar del barri romà de Fidenas quan un individu va irrompre al crit d'”Us mataré a tots”, segons testimonis al diari ‘L’Stampa’. Dos dels ferits, segons fonts mèdiques, es troben en estat greu.

 

Poc després de l’incident ha estat detingut un individu identificat com Claudio Campiti, de 57 anys i sense antecedents, que havia publicat anteriorment amenaces en les xarxes socials contra els responsables dels condominis, acompanyades de símbols neonazis.

 

D’acord amb les fonts de ‘L’Stampa’, Campiti va cometre els crims amb una pistola Glock, calibre .45, que havia llogat en un camp de tir. L’alcalde de Roma, Roberto Gualtieri, va confirmar les defuncions en un “episodi de violència molt greu” que ha “convulsionat” la capital italiana.

 

“Tres vides perdudes i greument ferides en un tiroteig durant una reunió de condomini. Estic en contacte amb el Prefecte i demà (pel dilluns) participaré en el Comitè d’ordre i seguretat. El meu suport a les famílies”, ha anunciat en el seu compte de Twitter.

 

Fonts locals indiquen que l’atac s’ha produït després que l’agressor entrés al local, tanqués la porta i es posés a disparar contra els veïns. Pel que sembla, el motiu podria ser les desavinences entre el veí i els administradors, tot i que la policia encara no ha confirmat aquesta informació.

 

La resta de veïns, que descriuen l’atacant com “una persona reservada i tancada”, han confirmat aquestes desavinences, que fins i tot estaven ja en mans judicials.