Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

45 anys de presó per intentar matar un home i voler menjar-se’l

Avatar photo

Chance seneca de 21 anys, va preparar un pla durant uns mesos amb l'objectiu d'assassinar persones LGTQ, segons informa el Departament de Justícia

Un home es va declarar culpable aquest dijous després d’utilitzar una aplicació de cites per a homosexuals com a eina per a segrestar i assassinar a homes homosexuals, i d’haver posat en pràctica la primera part del seu pla amb una víctima.

Chance Seneca, de 21 anys i resident en Lafayette (Louisiana) es va declarar culpable d’haver segrestat H.W., un home gai amb qui va contactar a través d’una aplicació de cites i a qui planejava matar, segons va informar en un comunicat el Departament de Justícia dels EUA

Els fets es van produir el juny de 2020 -en un dels moments àlgids de la pandèmia de COVID-19- i formaven part d’un pla de Seneca de seguir el mateix patró amb altres homes homosexuals.

Seneca va proposar a H.W. una cita, el va portar amb el seu vehicle a una casa aïllada, va treure una pistola, li va ordenar que es posés unes esposes i va tractar de matar-lo amb l’objectiu de menjar-se el cos per a satisfer els seus instints homicides, segons va reconèixer ell mateix.

El Departament de Justícia, no obstant això, no va explicar què va ocórrer en aquest moment que va fer que Seneca no acabés matant a H.W. i acabés detingut i confessant els fets davant del jutge.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detinguda per vendre joies falses a persones d’edat avançada

Notícia següent

Moren 4 persones després de xocar frontalment dos cotxes i incendiar-se

Notícies relacionades