Horrible mort d’un treballador mentre penjava els llums de Nadal

L'home es va enredar amb les llums i va caure sobre una màquina

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un treballador que treballava com a podador d’arbres ha mort mentre col·locava els llums de Nadal caient a sobre d’una màquina estelladora de fusta.

 

Els fets van ocórrer a l’estat de Kentucky, als Estats Units, on en Joseph Wesley, un home de 46 anys, estava treballant.

 

En Joey, com el coneixien els seus amics i familiars, era podador d’arbres, però en el moment de la seva mort estava col·locant els llums de Nadal que havia retirat per tallar les branques d’un arbre.

 

L’home va tenir la mala sort que, mentre col·locava els llums, es va enredar amb els cables i va caure sobre una màquina estelladora que estava fent servir per triturar les branques que tallava.

 

Els serveis d’emergència van acudir ràpidament al lloc de l’accident, però només van poder certificar la mort d’en Joey. Les autoritats han detallat que l’home va patir greus lesions després de caure sobre l’estelladora i que no va poder resistir fins a l’arribada dels sanitaris.

 

Gregory, un amic de la víctima, ha explicat a través de Facebook que la seva mort deixa “moltes persones devastades” a la seva localitat.

 

“Era un bon noi de camp”, assegura, i afegeix que “has deixat un riu de llàgrimes aquest matí i aquest riu es convertirà en un oceà a mesura que la notícia arribi a altra gent. Estic agraït d’haver tingut un bon noi de camp com tu a la meva vida com a amic”.