Mor un nen de 8 anys mutilat i desmembrat davant dels pares i germans

Els pares han explicat que l'escena va ser esgarrifosa i que va passar tot molt ràpid

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una família ha quedat destrossada després de veure com el seu fill i germà acabava mutilat i desmembrat per un cocodril mentre jugava en un riu.

 

El succés s’ha produït durant un dia de pesca a Limón, una província de Costa Rica, on la família va decidir passar temps junts en un dia de descans.

 

Segons han explicat els pares, Julio Otero i Margini Fernández Flores, l’escena va ser esgarrifosa i va passar tot molt ràpid. Un altre testimoni ha explicat que, en una zona amb aigües poc profundes on estava jugant el nen, el cocodril el va atacar.

 

“L’animal el va sacsejar i li va arrencar el cap”, assegura. “Després, el va arrossegar cap a baix, dins de l’aigua”, i llavors es va perdre la pista del rèptil. La família no va tornar a veure el Julio.

 

Tot va passar el passat 30 d’octubre, però ha estat ara quan les autoritats han trobat el cocodril que va atacar el nen. El cos del petit Julio no s’ha trobat des de l’atac.

 

El New York Post ha informat que després de trobar l’animal, un caçador el va sacrificar perquè els experts poguessin examinar-lo. En fer-ho, van trobar al seu estómac restes de cabell i d’ossos que podrien pertànyer al Julio.