Un home mor al cinema veient la pel·lícula d’Avatar 2

La mort va venir derivada d'un augment de la pressió arterial durant la pel·lícula que el seu organisme no va poder suportar

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge d'arxiu d'un cinema

Una persona ha perdut la vida per un infart a un cinema de l’Índia mentre mirava la pel·lícula d’Avatar: El Sentido del agua.

Els fets van tenir lloc a l’estat d’Andhra Padresh, al districte de Kakinada. L’home va anar al cine amb el seu germà per veure la pel·lícula quan de sobte va patir un infart. Els serveis mèdics van presentar-se al lloc dels fets i després d’una valoració el van traslladar ràpidament a l’hospital on va acabar morint.

Pel que sembla, la mort va venir derivada d’un augment de la pressió arterial durant la pel·lícula que el seu organisme no va poder suportar.

‘La pressió arterial augmenta a causa de l’estrès com va succeir en aquest cas, les artèries del cor es podien haver trencat i això va poder causar una aturada cardíaca’, informa l’hospital en un comunicat.

El Dr. Pradeep Kumar D. de l’Hospital Àster CMI assegura que aquests accidents també poden ocórrer per qualsevol altra exaltació o emoció. “Aquest tipus de morts ocorren durant partits emocionants/situacions d’agitació”, exposa.

No és la primera vegada que una persona pateix un infart veient Avatar. L’any 2010, un home de 42 anys amb antecedents de pressió arterial alta també va morir d’una aturada cardíaca a Taiwan mentre veia la primera pel·lícula de la saga.