Mor amb 28 anys Samantha Weinstein, l’actriu de ‘Carrie’

Un càncer d'ovari s'ha endut la jove i prometedora actriu canadenca,

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Samantha Weinstein, actriu del remake sobre la icònica pel·lícula Carrie, va morir als 28 anys el passat 14 de maig a causa d’un càncer d’ovari que patia. Així ho van donar a conèixer els seus familiars per mitjà de les xarxes socials de la noia.

La jove va participar, entre d’altres, en el remake del film Carrie, va fer doblatge de sèries animades com Dino Ranch o Kingdom Force.

DOS ANYS DE MALALTIA

La jove va saber que tenia càncer als 25 anys i va iniciar un tractament quimioteràpic que no ha obtingut els resultats esperats. Weinstein es va mostrar optimista durant tot el procés de la malaltia i mai no va perdre el sentit l’humor.
Demostrava la seva positivitat en posts vitalistes, amb fotos seves sense cabells, i amb molt sentit de l’humor.
La darrera publicació, penjada per la família, és una despedida delicada i poètica:

“Hola des de l’altra banda. Sam va morir el 14 de maig a les 11:25 envoltada dels seus éssers estimats a l’Hospital Princess Margaret a Toronto”.

“Després de dos anys i mig de tractament contra el càncer, i tota una vida de jet-set al voltant del món, donant veu a una plètora d’animals de dibuixos animats, fent música i sabent més sobre la vida que la majoria de la gent, s’embarca en la propera aventura”.