Una noia de 16 mata una nena de 13 i demana ajuda per desfer-se del cos

La mare d'una altra jove, amiga de l'acusada, que havia rebut el vídeo demanant ajuda, va denunciar davant la policia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una menor de 16 anys està acusada d’haver assassinat una altra jove de 13 anys i d’haver demanat ajuda a les xarxes socials per desfer-se del cos.

 

Segons expliquen mitjans locals, Joshua Cooper, una noia de 16 anys, va demanar ajuda a una amiga seva per desfer-se del cos de la seva víctima. La noia està internada al Centre de Detenció Infantil d’Edison a Doylestown, als Estats Units, sense dret a fiança.

 

Està acusada d’un delicte d’assassinat, d’un altre de possessió d’un instrument d’un delicte i un altre de manipulació de proves.

 

Va ser la mare de l’altra adolescent qui va trucar la policia. Segons va detallar, la seva filla va rebre un vídeo a través d’Instagram en què la Joshua confessava haver matat algú i li demanava ajuda.

 

En les imatges, segons la mare denunciant, s’observaven les cames i els peus d’una persona coberta de sang. Llavors, la jove demanava ajuda a la seva amiga per amagar el cos.

 

En denunciar-ho, la Policia va acudir a casa de la Joshua Cooper, que viu en una caravana, i en veure els agents la jove va sortir corrents. Un cop dins de la caravana, la policia va trobar el cos d’una nena de 13 anys amb una ferida de bala al pit.

 

Finalment, l’assassina va ser detinguda. Mentrestant, a casa seva, els agents van trobar indicis que havia intentat amagar proves i netejar l’escena del crim. També van trobar l’arma amb què suposadament havia matat l’altra noia. Ara investiguen els motius del crim, de qui era l’arma i com la jove va tenir accés a ella.