Mata una nena i l’altra resulta ferida després de ser apunyalades de camí a l’escola

Les menors anaven de camí a l'escola quan van ser atacades per l'individu, que ja ha estat detingut.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Dues nenes, de 13 i 14 anys, han estat apunyalades aquest dilluns al matí a la ciutat alemanya d’Illerkirchberg per un home armat amb un ganivet. L’home les va assaltar en ple carrer quan les dues menors anaven camí de l’escola. La nena de 14 anys ha mort.

Segons publica el diari ‘Bild’ l’home ja ha estat detingut. Es tracta d’un home que va atacar a dues nenes en un municipi de 4.700 habitants al voltant de les 7.30 del matí, quan es dirigien a l’escola. Les menors van ser ferides greu. Els testimonis que van presenciar els fets van trucar immediatament a la policia i a una ambulància. Les nenes, que van ser traslladades a l’hospital amb “ferides greus”, tenen 13 i 14 anys. Segons la policia, aquestes probablement es dirigien a una comunitat veïna a agafar l’autobús per a assistir a l’escola secundària.

Segons la policia, l’atac a les menors no ha tingut impacte a l’escola, com es va suposar inicialment. “Contràriament als rumors, no va haver-hi alarma de tiroteig a l’escola”, ha afirmat un portaveu de la policia al diari ‘Bild’.

“La comunitat està commocionada. Una de les nenes ara ha mort. Tots estem profundament entristits i plorem amb la família”, ha declarat l’alcalde Markus Häußler al diari ‘Bild’.

L’home va fugir a un edifici residencial, tot i que encara no està clar si ell vivia allí. La policia va envoltar l’edifici, el va assaltar i va arrestar a tots els residents. De moment, es continua investigant el motiu de l’agressió. No se sap si l’home i les menors es coneixien, ni tampoc es coneix quina arma va utilitzar en l’atac, segons ha informat la policia al diari ‘Bild’. “Ara hem de determinar els antecedents exactament”, ha afegit un portaveu de la policia.