Mata el seu fill de 20 anys a cops de puny i abandona el cos en un autobús

Després d'una violenta discussió, l'home va apallissar el seu fill fins a la mort i va marxar de l'autobús deixant-hi el cadàver.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Quan sentim el nom de Ciudad Juárez, Mèxic, estem acostumats a sentir-ne parlar pels crims dels narcos o de les bandes que trafiquen amb persones, però en aquest estem parlant d’un succés força diferent.

Aquest passat dilluns un pare i un fill, van mantenir una airada discussió en un autobús que circulava pel carrer Chiapas. De cop, el pare va començar a estomacar salvatgement al fill, a base de cop de punys a la cara, fins a llevar-li la vida.

El Heraldo de Juárez

L’home va abandonar el cadàver del seu fill en el vehicle i va fugir. La policia, que va fer cap poc després, va comprovar que el noi era mort, i va començar a recollir proves de l’escena del crim. El cos del jove va ser enviat a l’institut forense per a fer-li l’autòpsia.

Fonts de la policia de Juárez indiquen que el salvatge parricida va ser detingut poc després i va passar a disposició judicial.

MASSA MORTS A JUÁREZ

Ciudad Juárez, és un municipi mexicà al nord de l’estat de Chihuahua, fronterer amb el municipi nord-americà de El Paso (Texas). Té una fama ben merescuda de ser un indret on la vida val ben poc: bandes de narcotraficants i bandes de traficants de persones hi campen lliurement, imposant la seva llei.

Només el darrer cap de setmana s’hi van registrar nou homicidis; i en el que va del mes de març, ja en porten seixanta-quatre.