Mata al seu assetjador i ho explica a les xarxes socials: ‘Ningú em tornarà a tocar’

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una jove de 27 anys ha estat detinguda a la ciutat de Rio Grande, a l’Argentina després de penjar un vídeo a les xarxes socials en el qual explicava haver matat a un home, que suposadament l’assetjava sexualment i amenaçava a la seva família.

Florencia Eliana Mansilla, va dir haver matat a punyalades a Alexis Damián Baciocchi, un tatuador i professor de música de 35 anys, segons han informat fonts de la policia.

La jove, que està detinguda des del passat diumenge, va fer el vídeo amb les mans tacades de sang declarant el que havia fet a l’home, que segons va dir l’assetjava sexualment, amenaçava als seus fills i altres membres de la seva família.

“Fa un temps que m’amenaçava. Deia que jo era seva, que ell era el meu amo. I no parava.  Vaig avisar que el volia matar perquè no em deixava viure tranquil·la”

“Discutim i el vaig apunyalar, no sé quantes vegades. Ningú em tornarà a tocar. La meva intenció no era matar-lo” va explicar la jove al vídeo que va pujar a les xarxes socials mentre esperava l’arribada de la Policia.

Florencia Eliana Mansilla declararà els pròxims dies davant la jutgessa.