MALTRACTAMENT INFANTIL: arresten sis dones per tenir tancat en una gàbia a un nen discapacitat

Els maltractaments del nen discapacitat, de 13 anys, es produïen des que tenia sis anys.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un cas esgarrifós que fa dubtar de la condició humana. Un nen de 13 anys amb discapacitat era periòdicament tancat en una gàbia de fusta per sis dones, incloent-hi la mare, que van ser arrestades, va informar aquest dimarts el fiscal general de Veneçuela, Tarek William Saab.

“El mantenien brutalment tancat en una gàbia de fusta, exposat a passar gana i necessitats”, va publicar Saab en un missatge a les xarxes socials, acompanyat per una fotografia de la precària cel·la on tancaven el noi, en un barri pobre de la ciutat d’Araure.

“Les responsables seran imputades pels delictes de tracte cruel i associació per cometre delictes”, ha precisat Saab.

TOTES EREN FAMÍLIA DEL NEN

El noi vivia “en unes condicions deplorables en una gàbia de fusta de fabricació artesanal”, va comentar a periodistes el secretari de Seguretat Ciutadana de l’estat de Portuguesa, Luís Medina. La policia- precisà Median- el va trobar emmordassat.

El nen, que patia aquest brutal aïllament des que tenia 6 anys, patia, segons les primeres informacions, convulsions i alguna mena de discapacitat motora. Les autoritats no van confirmar la condició del noi.

ELS VEÏNS VOLEN LINXAR ELS RESPONSABLES

En assabentar-se el veïnat de la deplorable reclusió del menor, van reaccionar intentant linxar els familiars de la víctima, cosa que va ser evitada per agents, va relatar Medina.

Imatges de l’adolescent al moment del rescat i essent hidratat amb una beguda energètica van ser divulgades per organismes de seguretat. El noi serà traslladat a una “casa llar” a Caracas.