Les terribles prediccions de Nostradamus per aquest proper 2023

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Pel que sembla, Nostradamus va predir un 2023 complicat per a l’ésser humà, marcat per les fams, les guerres, un clima cada cop més sec i fins i tot la presència d’armes atòmiques. Pel que sembla, la inflació seguirà present a les nostres vides i, de fet, podria ser més greu de cara al 2023.

 

Guerres acarnissades i un gran fracàs a Mart

D’altra banda, Nostradamus va parlar sobre una gran guerra, cosa que podria indicar que l’escalada de violència a Ucraïna per part de Rússia podria anar un pas més enllà i significar l’entrada al conflicte de més països. Això podria suposar linici duna Tercera Guerra Mundial.

L’endeví francès fins i tot va tenir referències a Mart. En plena carrera per conèixer més sobre el planeta vermell i amb l’objectiu el dia de demà de qui sap, aterrar i explorar-hi, Nostradamus va predir que hi hauria un “foc celestial quan s’apaguessin els llums de Mart”. Això, en poques paraules, suposaria o un fracàs en la missió de l’ésser humà o, per exemple, una fallada a la nau que l’Agència Espacial Europea (ESA) vol enviar al planeta veí.

 

Bombes atòmiques, possible adeu al Papa Francesc…

El clima tampoc no anirà millor segons l’apotecari, sinó que la calidesa anirà a més a causa de l’augment de les temperatures. Això, a més, formaria part d’una alteració sense precedents de la situació meteorològica, i és que Nostradamus va dir que el 2023 hi haurà “grans inundacions”. Tot i això, les seves paraules són preses per alguns estudiosos com una referència a l’explosió d’una bomba atòmica. “Durant quaranta anys no apareixerà l’arc de Sant Martí. Durant quaranta anys es veurà cada dia. La terra seca es tornarà més seca i es veuran grans inundacions”, diu la frase.

 

Un dels assumptes més controvertits per al 2023, segons Nostradamus, afectarà la figura de l’actual Papa Francesc, que curiosament fa poques setmanes va firmar un document de renúncia en cas de patir alguna malaltia o discapacitat. Pel que sembla, l’endeví va exposar que l’argentí serà substituït per una persona fosca i que podria portar el món a una nova guerra religiosa.

 

Finalment, els seus vaticinis impliquen els Estats Units, on assegura hi haurà molta inestabilitat i conflictes socials. A més, va predir que el 2023 un home i una dona col·laboraran perquè el rumb del planeta canviï el proper any.