Una jove s’oblida durant 2 anys un tampó que s’havia posat

La jove creu que és una cosa que li pot passar a més dones

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La xarxa social TikTok es fa ressò de nombroses anècdotes del dia a dia dels usuaris. És el cas de Melanie Galeaz, originiaria de Massachusetts, als Estats Units. La jove va confessar que s’havia deixat un tampó durant dos anys.

En el vídeo, aquesta va explicar que quan era adolescent, “accidentalment” va oblidar que s’havia posat un tampó. “No va ser el meu moment de major orgull”, confessava.

La jove va explicar que, quan era una nena, una paparra li va picar i va començar a patir la malaltia de Lyme. Els metges li van realitzar diversos estudis i els resultats de les proves van ser “confusos”. No obstant això, la van medicar i els símptomes van desaparèixer.

Al temps, quan Melanie Galeaz estava en secundària, va començar a sentir dolors en el cos. La jove va acudir novament al metge i li van receptar uns medicaments que l’ajudaven a contrarestar el dolor.

 

Estava enganxat horitzontalment

Tanmateix, en els anys següents, els problemes van continuar. La jove va confessar que va acudir al ginecòleg i que va quedar bocabadat després d’examinar-la. “Tens un tampó enganxat horitzontalment sota el teu coll uterí”, va recordar.

El doctor no creia que el tampó fos allí durant dos anys. Els metges creuen que la situació va poder provocar una infecció en la jove, que era la causa que patís dolors en el cos.

El vídeo es va tornar viral i acumula més de 15 milions de visites. Molts dels usuaris van quedar atònits. “El que no entenc és com no ho vas sentir”, diu un. “Em vaig deixar un durant dues setmanes per accident i feia olor HORRIBLE”, diu un altre usuari.