Freddy Mercury segueix fent regals de Nadal als seus amics tot i haver mort el 1991

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El vocalista de Queen va morir el novembre del 1991 de les complicacions derivades de la sida, malaltia que va donar a conèixer només un dia abans de la seva mort.

El que no és tan conegut és la resolució de les darreres voluntats de l’artista. Va ser Mary Austin, la que primer va ser la seva xicota i després la seva companya de vida, la que va heretar la seva mansió a Kensington i els drets de les seves cançons. Per part seva, els seus pares i la seva germana, igual que la seva parella Jim Hutton, van rebre una important suma de diners. També va tenir gestos amb els seus empleats més propers i els seus gats, autèntica feblesa per al músic. Pel que fa al destí de les seves restes, va ser clar: només Mary Austin sabria on acabarien les cendres.

Existia a més una clàusula al testament menys coneguda, que té relació amb les festes de Nadal, i que segueix desenvolupant-se any rere any des d’aquell fatídic 1991 en què ens va deixar per sempre. Mercury tenia un acord amb la botiga Fortnum & Mason perquè, cada any, enviessin una caixa nadalenca com a regal als seus éssers estimats. “Un petit regal, un gest, un detall… significa molt més que algú que et compri el Big Ben”, va dir Mercury al seu moment sobre el significat de regalar als altres.