Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Estrangula el seu fill perquè no tenia res per alimentar-lo

Avatar photo

Li va estrènyer el cinturó al coll mentre el nen dormia.

Ruth DiRienzo, una mare de 50 anys, davant la manca de recursos econòmics que patia, va prendre la dràstica decisió de posar fi a la vida del seu fill Matthew, d’onze anys. La dona va esperar que el nen dormís profundament i el va asfixiar estrenyent-li el cinturó del seu marit al voltant del coll.

Quan el pare d’en Matthew va comprovar que l’habitació de matrimoni estava tancada amb clau i que la seva dona havia desaparegut, va trucar al 911, el telèfon d’emergències de Horsam (Pensilvània). Quan els agents van arribar a la casa i van forçar la porta, van trobar-se la macabra escena.
La dona havia fugit amb el cotxe familiar i havia conduït fins a una platja de Nova Jersey, on va abandonar el vehicle, per després caminar fins al poble més proper, Wilwood Crest. Allà la família hi tenia una casa d’estiueig, i després que la policia del lloc donés avís del SUV abandonat, la van esperar prop de la casa.

S’ENTREGA A LA POLICIA

Quan DiRienzo va veure els vehicles policials, s’hi va acostar i els va dir ‘Sé el que vaig fer’. La policia de Wildwood Crest a detenir la dona, que després va ser interrogada pels detectius del comtat de Montgomery i la policia de Horsham.
La dona va declarar que havia assassinat el seu propi fill després que el dia abans se l’hagués passat angoixat i plorant a causa dels problemes econòmics que travessava la família. ‘No volia que passés per allò’– va assegurar DiRienzo a la Policia.

En una inspecció exhaustiva al SUV van localitzar un cinturó de vestir negre, va dir l’oficina del fiscal. DiRienzoes troba detinguda al comtat de Cape May i està esperant la seva extradició al comtat de Montgomery.

L’informe forense va assenyalar que Matthew tenia marques de lligams al voltant del coll i altres signes compatibles amb l’estrangulament. La fiscalia ha informat que Ruth DiRienzo és acusada d‘assassinat en primer grau; assassinat en tercer grau i possessió d’un instrument del crim.

 

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seven − five =

Notícia anterior

Les escoles de Parets endolceixen el Sant Jordi amb el projecte ‘Sota les escates de la dolçor’

Notícia següent

Sant Cugat acull l’espectacle itinerant de la Taula d’Arts Escèniques-Dansa

Notícies relacionades