Detingut un pedòfil que feia despullar la seva filla per dibuixar-la com un ‘anime’

La investigació s'inicià per la denúncia de la seva exparella a qui, a més, maltractava.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Reject, rejection, doubt concept. Young emotional teen girl at studio rejecting something against pink background. Human emotions, facial expression concept

Després de gairebé set mesos d’investigació ha estat detingut un pedòfil acusat d’abusar de la seva fillastra, de catorze anys, i de la seva filla, de set. També se l’acusa de violència de gènere contra a la seva exparella a qui va retenir a casa, contra la seva voluntat, diversos dies junt amb les dues menors.

L’agost de l’any passat, la dona va trobar fotos de la seva filla despullada al telèfon mòbil de la seva parella i va denunciar-lo a la Policia. En una primera inspecció del domicili, els agents van fer una troballa pertorbadora: el pedòfil no només abusava de la fillastra adolescent sinó que l’obligava a posar nua, imitant postures sexuals que després dibuixava imitant l’estil hentai.

La policia argentina, amb l’ajuda de la Unitat de Cibercrim del ministeri fiscal, va ordenar un procediment que va desembocar en la detenció del pederasta. Amb totes les proves reunides la fiscal Daniela Dupuy, pretén imputar el detingut per delictes de producció i tinença d’imatges de pornografia infantil, i demanar-ne la presó preventiva.