Un dentista enverina la mare dels seus fills per començar una nova vida amb l’amant

El dentista assassí va ser delatat pel seu historial de cerca a Google, verins que no deixin rastre, i per una companya de feina que en va trobar un flascó.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un dentista de la localitat d’Aurora (Estats Units) ha estat detingut aquest cap de setmana passat acusat d’enverinar la seva dona amb cianur. Els investigadors asseguren que es va tractar d’un “assassinat atroç, complex i calculat”.

James Toliver Craig, de 45 anys, va dur la seva dona i la mare dels seus fills a l’hospital. Angela, de 43 anys, sentia marejos i tenia forts mals de cap. Un cop ingressada a urgències, l’estat de la dona va començar a empitjorar. Els metges la van internar a l’UCI, però poc temps després en van declarar la mort cerebral.

Diumenge al matí els metges li van treure el suport vital i Angela finalment va morir. La mort de la dona, però, va deixar molts dubtes i la Unitat d’Homicidis de la Policia d’Aurora va iniciar una investigació.

L’autòpsia d’Angela va demostrar que havia estat enverinada, cosa que va provocar la detenció del seu marit. “Quan van sortir a la llum els detalls sospitosos d’aquest cas, el nostre equip d edetectius d´homicidis van treballar incansablement per descobrir la veritat darrere de la sobtada malaltia i mort de la víctima”, va dir el comissari Mark Hildebrand en un comunicat.

Els investigadors també van descobrir que el dentista havia portat la seva amant, una ortodoncista de Texas amb qui havia intercanviat correus electrònics “sexualment explícits”, a Denver mentre la mare dels seus sis fills estava internada a l’hospital.

L’HISTORIAL DE CERCA VA DELATAR AL DENTISTA

Després de detenir el subjecte van aconseguir una ordre per revisar casa seva i al seu ordinador van trobar un detall revelador. I és que Craig havia cercat verins que poguessin matar les persones sense ser detectats.

Gràcies a la seva llicència mèdica, Craig havia comprat a internet flascons d‘arsènic, cianur i oleandrina, tres productes mortals. El paquet va arribar a la seva oficina dos dies abans que l’Angela fos internada.

Els experts creuen que el dentista va enverinar la seva dona amb batuts de proteïnes als que els va anar afegint les toxines. Finalment, per assegurar-ne la mort, l’home li va donar cianur de potassi.

L’home es podria haver sortit amb la seva, però no va comptar que una de les seves col·legues havia obert el paquet per error descobrint el flascó amb cianur al seu interior. Quan va saber que Angela havia ingressat a l’hospital, la dona va avisar a les autoritats.