[VÍDEO] Brutal assassinat d’un forner amb greix bullint

La víctima va estar a l'hospital durant 17 dies; infortunadament no va aconseguir sobreviure al salvatge atac del forner

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Brutal assassinat d’un forner quan el seu company li va llançar greix bullint mentre dormia. D’acord amb informació de les autoritats, l’agressió va tenir lloc el 7 de desembre passat. Sofiudin va aprofitar un recés que va tenir a la feina per dormir, però el que ell no sabia era que aquest forner estava esperant l’oportunitat per atemptar contra la seva vida.

En imatges, que van ser compartides a les xarxes socials, s’observa quan el forner posa a escalfar l’oli mentre Sofiudin dormia. Moments després, li llença la substància a la cara i li provoca les fatals lesions. Sofiudin, desesperat, va sortir corrents a buscar aigua per alleujar les ferides. Per la seva banda, el forner va pujar a una moto i va escapar sense importar-li que els altres companys van ser testimonis del terrible fet. La víctima va ser remesa a un centre assistencial on va estar durant 17 dies; no obstant, va morir per la gravetat de les ferides.

Els fets van ocórrer a Santa Fe, Argentina.