6 dones assassinades a la mateixa zona: cerquen un assassí en sèrie

Ja són sis les dones menors de 40 anys assassinades als voltants de Portland en els darrers sis mesos. Els diferents cossos policials van de corcoll darrere d'un presumpte assassí.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Policia d’Oregon, als Estats Units, està investigant les misterioses morts de sis dones les restes de les quals van ser trobades a Portland i els seus voltants en els darrers sis mesos, cercant-ne la connexió i si poden ser obra d’un mateix assassí en sèrie.

Els cossos de la mitja dotzena de dones van ser trobats en un radi d’uns 150 quilòmetres, als vorals de carreteres, als boscos o en àrees rurals aïllades, totes properes a Portland des del febrer fins al mes passat.

Cinc agències policials diferents estan investigant les morts de les dones, i com a mínim tres de les agències han dit que estan treballant amb les altres per determinar si els casos podrien estar connectats i tenir un sol perpetrador, segons funcionaris i mitjans locals.

ELS DARRERS CADÀVERS DESCOBERTS

En el cas més recent és el d’Ashley Real, de 22 anys, que va ser trobada morta en una zona boscosa a prop d’Eagle Creek el 7 de maig passat, després d’haver estat vista per darrera vegada en un centre de trànsit a finals de març.

Una altra dona, Joanna Speaks, també va desaparèixer a finals de març i el seu cos va ser trobat a una zona rural del comtat de Clark el 8 d’abril. Va morir d’un traumatisme contundent al cap i al coll, segons el forense, que va declarar la seva mort com a homicidi.

Speaks és l’única dona la causa de mort de la qual ha estat revelada per les autoritats. La seva germana, Robyn Speaks, va dir declarar als mitjans: “No vull espantar la gent, però la realitat és que hi ha dones que moren en números horribles”.

MORTS CONNECTADES

Un portaveu de l’Oficina del Xèrif del Comtat de Clackamas, que està investigant una de les morts, va dir que els seus detectius estan investigant possibles connexions: “Com ho fem amb totes les investigacions d’aquesta naturalesa, els nostres detectius estan seguint cada pista en aquest cas, inclosos diversos consells que arriben del públic i comentaris que es fan a les xarxes socials”

“Estem treballant amb les nostres agències associades per determinar si hi ha alguna connexió entre aquest cas al comtat de Clackamas i qualsevol altre a la regió”– va concloure. Les Oficines del Xèrif dels Comtats de Polk i Multnomah també van dir que estan parlant amb agències associades sobre les morts.

Les restes de Bridget Webster van ser descobertes el 30 d’abril al comtat de Polk, va dir el seu xèrif. Una setmana abans d’aquest descobriment esgarrifós, el cos de Charity Perry va ser trobat al Parc Estatal Ainsworth el 24 d’abril. Perry havia desaparegut a principis de març.

També el 24 d’abril, el cos d’una dona nativa americana no identificada va ser trobat a prop de la Interestatal 205 i Southeast Flavel Street a Portland.

A menys de 5 km de distància, Kristin Smith, de 22 anys, va ser trobada morta a prop de Southeast Deardorff Road i Flavel Street a Portland el 19 de febrer. Havia estat desapareguda des del desembre del 2022.

La policia busca una connexió, però no està donant informació sobre els possibles sospitosos que estan mirant.