Un jove de 16 anys viola a una dona i la mata amb una falç

Després de rebre un avís, la policia i l'equip forense van traslladar-se al lloc dels fets i van trobar la dona sense vida.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un jove de 16 anys va violar a una dona de 58 anys i tot seguit la va assassinar colpejant-la brutalment. Segons ha informat la policia, els fets són conseqüència del robatori d’un telèfon mòbil de fa dos anys. És per aquest motiu que el jove volia venjar-se. Els fets van tenir lloc la nit del 30 de gener a Kailashpuri, a l’Índia.

L’assassí li va posar una bossa de plàstic al cap per posteriorment donar-li diversos cops amb una falç. Segons informa la premsa local també li va provocar diverses lesions en les parts íntimes amb un pal. Va aprofitar un moment que el fill i el marit de la víctima estaven fora de casa.

Després de rebre un avís, la policia i l’equip forense van traslladar-se al lloc dels fets i van trobar la dona sense vida.

Els familiars de la dona i la policia van expressar les sospites sobre el jove. Després de ser detingut, el jove va confessar els fets. Ara, ha ingressat a un centre de menors per diversos delictes.