Vielha e Mijaran sufraga el 50% del cost del material escolar dels alumnes de l’Escola Garona

405 alumnes es beneficiaran d’aquesta ajuda que ofereix el consistori, en un conveni signat amb el centre escolar, amb el qual es destinaran 20.000 € per a ajudar a les famílies

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Vielha e Mijaran sufraga el 50% dels costos del material escolar dels alumnes de l’Escola Garona de Vielha que estan empadronats en el municipi, per al curs escolar 2021-22.


El consistori destina una partida de 20.000 €, gràcies a la qual un total de 405 alumnes es beneficiaran d’aquesta subvenció, que es destina a ajudar a les famílies en uns moments econòmics molt complicats, a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19. En total, es destinarà gairebé 50 € d’ajuda per cada alumne empadronat en el municipi, d’un total de 90 € de cost del material escolar.

En 2020 el consistori ja va destinar una ajuda extraordinària per a sufragar el 50% del cost d’aquest material escolar, de manera que es reforça el compromís d’ajudar econòmicament a les famílies durant el nou curs escolar.


“Amb aquest conveni, des de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, continuem ajudant les famílies del municipi a pal·liar part dels efectes de la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la COVID-19”, comenta l’alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano. I afegeix que “reforcem el nostre compromís amb les famílies d’ajudar-les en un moment econòmicament complicat. L’any passat ja vam oferir una ajuda extraordinària en l’àmbit escolar, i enguany la mantenim en forma de conveni, assegurant que els alumnes puguin disposar del material escolar necessari”.