Vielha e Mijaran renova l’acord de col·laboració amb l’Institut d’Aran

Durant l’actual curs escolar, una alumna del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa es troba realitzant les seves pràctiques en el Palai de Gèu de Vielha

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un any més, l’Ajuntament de Vielha e Mijaran i l’Institut d’Aran han signat l’acord per a mantenir la col·laboració per a tenir alumnes del centre realitzant formacions pràctiques en els equipaments municipals durant l’actual curs escolar.


Enguany, una alumna del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa (CFGM-GAD) realitza les seves pràctiques en el Palai de Gèu de Vielha, amb horari de 3 hores diàries de dilluns a divendres, fins a completar les 416 hores totals, que finalitzaran el pròxim mes de maig.


Les pràctiques consisteixen en tasques relacionades amb les àrees de transmissió de comunicació, documentació, atenció al client, recursos humans, suport administratiu en els equips de treball i serveis prestats per entitats o organismes públics.


Amb aquestes pràctiques se li ofereix a la joventut la possibilitat de conèixer de primera mà el funcionament de l’administració pública i formar-se en ella.

“Des de l’Ajuntament mantenim aquest acord amb l’Institut d’Aran, perquè els/les nostres joves tinguin el seu primer contacte amb el món laboral i puguin veure les possibilitats de treball que pot oferir-los una administració pública”, comenta el segon tinent d’alcalde i regidor d’educació de Vielha e Mijaran, Alberto López.