Vielha celebra un nou taller educatiu aeronàutic dirigit al jovent de 10 a 18 anys

El Centre Polivalent de Vielha acull aquesta activitat que acosta el món dels drons als més joves

El pròxim dissabte 20 de novembre, el Centre Polivalent de Vielha acollirà la celebració del segon taller educatiu aeronàutic, Kids & Dron Project, amb el qual els joves de 10 a 18 anys (a partir de 4t de Primària, fins a Batxillerat) gaudiran d’aquesta nova tecnologia, que és la dels drons, en clau educativa.

Després de l’èxit de la primera edició, que va tenir lloc a la primavera, l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, juntament amb el Conselh Generau d’Aran i l’empresa aranesa Pirinencs Dron Aviation, tornen a organitzar aquesta activitat, que pretén establir-se com una eina educativa, i com a possible sortida professional de cara al futur.

En aquest taller, que tindrà lloc des de les 10.00 a les 19.30 amb sessions d’una hora, els participants realitzaran un bateig de vol amb drons, aprenent els aspectes bàsics per a la posada a punt, el seu pilotatge, les mesures de seguretat i com ha de ser el seu manteniment. L’ensenyament la duran a terme instructors de Pirineos Dron Aviation, de manera individualitzada, en grups per cursos de quatre alumnes per instructor. En tot moment, se seguiran les mesures de seguretat de prevenció de la COVID-19. A més, entre tots els inscrits, se sortejarà un dron Tello.

Les inscripcions són limitades per ordre d’inscripció i poden formalitzar-se a través del formulari: https://forms.gle/3jXG92e6pXKnUYFS6, fins al pròxim 18 de novembre. L’activitat és totalment gratuïta.