L’Ajuntament de Vielha signa un acord de col·laboració amb l’Associacion Shivau Val d’Aran

Amb aquest conveni, el consistori aportarà una ajuda econòmica per a fomentar l’activitat de l’entitat en la cria i manteniment de la ramaderia de cavalls en el territori

L’Ajuntament de Vielha e Mijaran i l’Associacion Shivau Val d’Aran han signat un conveni de col·laboració, pel qual el consistori aportarà una ajuda de 2600 € per a ajudar l’entitat a sufragar les despeses ocasionades en relació a la gestió i desenvolupament de les accions que duguin a terme.

Aquest conveni tindrà vigència d’un any i totes dues parts podran acordar durant la vigència del conveni la seva pròrroga per a futurs anys, màxim durant 4 anys, o bé la rescissió d’aquest. L’acord ha estat signat per l’alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano, i el president de la Associacion Shivau Val d’Aran, Marc Cuny.

“Des de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran volem fer costat a la ramaderia, perquè és un ofici tradicional en el nostre municipi i a la Val d’Aran i, d’aquesta manera, els ajudarem a que puguin desenvolupar les seves tasques amb normalitat en la conservació de l’activitat ramadera en el territori”, comenta l’alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano.