L’Ajuntament de Vielha e Mijaran renova el conveni de col·laboració amb Càritas d’Urgell

Entre 2020 i 2021 el consistori haurà lliurat 25.000 € per a ajudar aquestes famílies amb el lloguer, subministraments de la llar i aliments frescos

L’Ajuntament de Vielha e Mijaran ha renovat el conveni de col·laboració amb l’entitat Càritas d’Urgell, per a ajudar a les famílies vulnerables i en risc d’exclusió social del municipi que han estat afectades per l’aparició de la COVID-19.
Aquesta iniciativa es va iniciar l’any passat, amb una ajuda de 10.000 €, i enguany s’ha ampliat amb una partida de 15.000 €, situant-se en dos anys en un total de 25.000 €.
El 2020, gràcies a aquest conveni, es va poder ajudar a 26 famílies, amb un total de 78 beneficiaris, en un total de 50 ajudes directes. Aquesta ajuda va dirigida al lloguer, subministraments de la llar i compra d’aliments frescos.

Moltes famílies del municipi han vist reduïts o anul·lats els seus ingressos en els últims dos anys, arribant a crear-se situacions d’extrema vulnerabilitat, d’aquí la necessitat de començar i mantenir aquesta línia d’ajuda.

“Amb la renovació d’aquest conveni amb Càritas d’Urgell, l’Ajuntament de Vielha e Mijaran consolida el seu compromís d’ajudar a les famílies vulnerables i en risc d’exclusió social del municipi”, comenta l’alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano.