L’Ajuntament de Vielha e Mijaran renova el conveni anual amb la Llar del Jubilat “Sant Miquèu” de Vielha

Amb una partida de 20.000 €, el consistori continua ajudant a la junta de la llar en la preparació i dinamització de les diferents activitats que es realitza durant tot l’any en aquesta instal·lació

L’Ajuntament de Vielha e Mijaran ha renovat, un any més, el conveni de col·laboració amb la junta de la Llar del Jubilat “Sant Miquèu” de Vielha.


Una col·laboració que ve acompanyada d’una partida de 20.000 € amb la qual el consistori pretén continuar ajudant a la junta d’aquesta instal·lació municipal perquè pugui preparar i desenvolupar el programa d’activitats anuals amb els seus usuaris.


Aquesta ajuda permet que els usuaris pugui continuar tenint un espai habitual on poder anar a interactuar durant la setmana, sent un servei bàsic per a aquest sector de la societat de Vielha e Mijaran.


El 2020, a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, la llar es va tancar, i es va aprofitar per a fer una important remodelació de les instal·lacions, gràcies a un conveni amb la Fundació “La Caixa”, i molt aviat tornarà a obrir les seves portes al públic.


“Des de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran continuem apostant per ajudar econòmicament a la Llar del Jubilat, perquè desenvolupa una funció social molt important per a la nostra gent gran”, comenta l’alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano. I afegeix que “d’aquesta manera, els usuaris podran gaudir de moltes activitats al llarg de l’any. Després d’un any tancat a conseqüència de la pandèmia, molt aviat tornarà a estar disponible”.