L’Ajuntament de Vielha e Mijaran organitza aquesta tardor el cicle “Teatre Familiar 2021”

Es durà a terme una vegada al mes, de setembre a desembre

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Vielha e Mijaran posa en funcionament aquesta tardor el cicle “Teatre Familiar 2021” amb el qual oferirà espectacles perquè tots els membres de la família puguin gaudir d’una tarda molt divertida, entre els mesos de setembre i desembre.

En total, el cicle està compost de 4 espectacles que tindran lloc una vegada al mes, en la jornada de dissabte, a partir de les 18 hores a la Sala Era Audiovisuau de Vielha.

El cicle s’inicia el 25 de setembre, amb l’actuació titulada “La Princesa en Texans” (de la companyia Sgratta), que és una obra de teatre familiar en la qual es pretén trencar estereotips rient durant la funció.

El 23 d’octubre, l’actuació “En la Bocal del Lobo” (De la companyia Los Titiriteros de Binéfar), ens portarà un muntatge amb màscares i ninots amb cançons, contes i moltes més sorpreses parlant de la cultura popular, amb interacció directa entre els actors i el públic.

El 20 de novembre, arriba l’obra “Xarivar” (De la companyia Teatre Mòbil), en la qual hi haurà un espectacle còmic, però alhora amb molta màgia i sorpreses. Petites històries que són una barreja de nombres de pallassos i de conte fantàstic.

I, finalment, el 18 de desembre, per a tancar el cicle, tindrà lloc l’espectacle “Somiacaixes” (De la companyia de teatre Anna Roca), en el qual la mateixa Anna Roca ens explicarà contes i històries a partir del confinament patit el 2020.

“Des de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran hem establert un programa molt ampli i variat perquè durant aquesta tardor, tota la família pugui gaudir de diversos espectacles agradables”, comenta la regidora de cultura, Raquel Martínez. I afegeix que “la bona situació en relació a la pandèmia ens permet recuperari promoure, una altra vegada, activitats culturals perquè durant bona part de l’any pugui haver-hi una oferta diversa, usant, en aquest cas, Era Audiovisuau com a lloc de celebració d’aquests espectacles”.