Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

Vielha reformarà els accessos a les instal·lacions esportives locals

Avatar photo
En el Palai d’Espòrts es posarà un sòl de panot, mentre que en l’accés a l’Skate Park i a la pista de frontó es construirà un paviment de formigó

L’Ajuntament de Vielha e Mijaran ha adjudicat les obres de reforma i reparació dels accessos a les instal·lacions esportives del Palai d’Espòrts, l’Skate Park i la pista de frontóAquests treballs, que s’iniciaran en les pròximes setmanes, s’han adjudicat per valor de 31.344,89€. 

En el Palai d’Espòrts, se substituirà l’actual sòl de fusta que es troba en un estat molt deficient per un nou sòl a base de panot, molt més segur i eficient. En l’accés a l’Skate Park i a la pista de frontó, es construirà un paviment de formigó des del lateral del Palai d’Espòrts. A més de netejar i rebaixar l’àrea que s’haurà de pavimentar, millorant tant l’accés com la seguretat de la zona. 

D’altra banda, hi haurà una millora de l’entorn dels equipaments. Se substituirà l’actual font d’aigua i es col·locarà una nova. I s’adaptarà la zona de les instal·lacions exteriors. S’eliminarà l’actual mur i la tanca metàl·lica actual, construint un nou mur acompanyat, també, d’una tanca d’acer nova. 

“Aquests treballs de millora en l’accés a les instal·lacions esportives municipals són molt necessaris, perquè es troben en un estat molt deficient. Des de l’equip de govern volem reforçar la seguretat dels usuaris que utilitzen aquests equipaments, perquè és un lloc de Vielha on transita molta gent, tant canalla com adults, i deixarem aquesta zona en les condicions que mereixen”, comenta l’alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Es crea l’Associació Empresarial Badalona Sud

Notícia següent

Es renoven els càrrecs del comitè de Golf i Pitch & Putt del Golf Costa Daurada

Notícies relacionades