Torna el torneig multicultural de futbol 7 de Puigcerdà

Al camp de futbol del Club Poliesportiu Puigcerdà

L’Àrea de Benestar, Ciutadania i Ocupació de l’Ajuntament de Puigcerdà, organitza el XIV torneig de futbol 7 amb el suport de la Comissió Multicultural de Puigcerdà, el Club Poliesportiu Puigcerdà i l’Àrea d’Esports, els dies 13-14 de novembre al camp de futbol del Club Poliesportiu Puigcerdà.

La filosofia del torneig es la d’ampliar els vincles personals entre les persones de diferents nacionalitats que viuen i treballen al nostre municipi, sense excloure la competitivitat, el torneig vol promoure el joc net i la cordialitat entre els jugadors excloent un mal comportament cap els rivals, àrbitres, personal d’organització i els propis companys.

El sistema de competició consistirà en una primera lliga classificatòria i després els equips guanyadors jugaran els quarts de final, semifinals i final.

Volem destacar un dels punts del reglament que fa referència al caràcter multicultural de cada un dels equips. El 40% dels jugadors ha de ser nacionalitzat i la resta de components d’altres nacionlitats, cosa que garanteix les relacions entre locals i nouvinguts.