Dimecres, 24 d'abril de 2024
És notícia

Sort i Tremp creen Cuinem Talent per fer valdre la restauració del Pallars

Avatar photo

L'objectiu és fer visible el talent del territori i afavorir la cooperació entre empreses de les dues comarques

El Pallars és un territori ric en productes i actiu en l’àmbit gastronòmic. Fa anys que diferents associacions professionals, com APAT o la Xicoia, treballen per fer valdre la producció agroalimentària i estretir el seu lligam amb la restauració.

Aquesta és també una de les línies de treball del programa Al teu gust, aliments del Pallars, que aquesta tardor ha posat en marxa la iniciativa Cuinem Talent, que a més vol contribuir a fer visible el talent del territori i afavorir la cooperació entre empreses de les dues comarques.

La primera edició d’aquest nou espai va començar el dia 26 d’octubre amb “La cuina de la carn: la vedella”, que va anar a càrrec de Josep Palau, de Casa Masover de Buira.

I el passat 3 de novembre va seguir amb una proposta de “Cuina de bosc al Pallars”, amb Marina Pàmpols, del restaurant Buenos Aires de Tremp.

Aquesta setmana pren el relleu la cuinera i pastissera de l’Hotel Pessets de Sort, Meritxell Tartera, que dedicarà la sessió a les “Postres creatives”, i el primer cicle conclourà el dia 17 amb el cuiner Jaume Mora de la Fonda Farré de Baro, el pròxim 17 de novembre, que s’enfocarà en “La cuina de la carn: carns de caça i carn de corder”. Totes les sessions tenen lloc a l’Espai Taller de la Pobla de Segur.

Cuinem talent és una iniciativa de l’Ajuntament de Sort i l’Ajuntament de Tremp que compta amb el suport del programa Treball a les comarques. Es preveu que la segona edició tingui lloc entre gener i febrer de 2023.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

EMATSA participarà en la 27a edició de la Setmana de la Ciència

Notícia següent

Aigües de Reus inicia les obres del parc fotovoltaic més gran de la ciutat

Notícies relacionades