La Seu d’Urgell torna a organitzar la Jornada Jove

El dissabte 4 de juny, a la plaça Joan Sansa, on els i les joves de la ciutat podran mostrar el seu talent en disciplines com l’art, l’esport, l’il·lusionisme, la música, les manualitats, l’artesania, la gastronomia, entre d’altres

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell, juntament amb més de 70 joves del territori, organitza, pel dissabte 4 de juny  i  a la plaça Joan Sansa,  la 2a Jornada Jove de la Seu d’Urgell,  on joves urgellencs i urgellenques presentaran el seu talent en diferents disciplines com art, esports, il·lusionisme, música, manualitats, artesania, gastronomia, entre d’altres.

La jornada constarà de diverses i múltiples activitats que s’aniran desenvolupant a la vegada, repartides en diferents franges horàries del dia. Així, hi haurà estands on joves de la ciutat mostraran i posaran a la venda els seus productes, i d’altres activitats la majoria a càrrec de col·lectius de joves o de joves artistes de la Seu d’Urgell com tallers, exposicions, exhibicions i actuacions musicals.

“La jornada pretén seguir sumant persones joves amb projectes propis i inquietuds que vulguin fer xarxa, col·laborar i generar espais d’aprenentatge mutu, i conèixer experiències d’altres joves amb qui cooperar”, explica Joan Llobera, regidor de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Així doncs, la Jornada Jove té com a finalitat reivindicar el talent juvenil i les capacitats i habilitats de les persones joves per transformar i impactar en l’entorn més proper, construir una societat més justa i sostenible, i enriquir i innovar en la nostra societat.