Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

S’accentua la neteja viària a Puigcerdà

Avatar photo

Durant aquesta setmana i la passada, el consistori, juntament amb l’empresa adjudicatària Companyia Ceretana de Neteges i amb la col·laboració de la Policia Local, està duent a terme diverses actuacions de neteja viària tant als principals carrers i places de la nostra Vila, com la Plaça Cabrinetty, la Plaça de l’Ajuntament, el Carrer Espanya o el Carrer Major, com als afores del municipi.

Aquest és un servei que es realitza de forma periòdica durant l’any amb aiguabatre, és a dir, l’aigua a pressió com a principal protagonista. Per tal d’eliminar totes les taques, els xiclets enganxats al paviment i els orins dels gossos, aquesta conté una sèrie de sabons, desengreixants i desinfectants que netegen els carrers arrossegant tota la brutícia i els patògens que puguin estar presents a terra.

En aquest sentit, cal remarcar que aquestes actuacions es duen a terme amb criteris de sostenibilitat, de forma que l’aigua emprada no és potable i que tots els productes afegits són respectuosos amb el medi ambient.

La Nerea Espada, regidora de Medi Ambient, reafirma així el compromís del consistori amb la neteja dels carrers, les places, les escales i els parcs de la Vila i garanteix que l’equip de govern ho posarà tot de la seva part per revertir la situació de brutícia d’alguns dels espais del municipi.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve + seventeen =

Notícia anterior

L’Ajuntament de Reus finalitza el primer projecte dels Pressupostos Participatius 2022

Notícia següent

El PSC de Tortosa llança una campanya d’afiliació per tal d’ampliar la força del partit

Notícies relacionades