Tremp estrena noves rutes de caminades urbanes

L’Ajuntament de Tremp ha actualitzat els tres itineraris urbans per promoure l’activitat física regular entre la seva ciutadania i oferir als visitants una manera diferent de conèixer la ciutat tot passejant

Durant el mes de juny, es presenten els itineraris renovats de les caminades urbanes. Tant els mapes de les rutes, com les senyalitzacions han estat actualitzats i reformulats tenint en compte les necessitats actuals dels ciutadans de Tremp. Es tracta de tres senders urbans de diferents longituds i dificultats pensats per a persones de totes les edats i condicions.

Cada circuit s’ha senyalitzat amb un color i una temàtica diferent, d’aquesta manera els usuaris podran escollir entre el circuit Turritela, un recorregut circular (2km aproximadament) que transcorre per les zones verdes més emblemàtiques de la ciutat de Tremp, el circuit Codony que és el recorregut mitjà (d’uns 4km aproximadament), i transcorre per les zones comercials, i el circuit Xisqueta, el més llarg (amb  6km aproximadament) i que transcorre per tota la trama urbana de Tremp, el tram inicial d’aquesta ruta és el que recorren diferents ramats d’ovelles de la Conca i la plana per pujar a les muntanyes. 

L’Ajuntament preveu fer un acte popular durant el mes d’octubre del 2021 en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, per promocionar els nous itineraris.