Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

Salut realitzarà un cribatge poblacional a Tremp per detectar casos de covid

Avatar photo

De dilluns a divendres els professionals sanitaris s’instal·laran al pavelló del Casal

Davant l’actual situació de la pandèmia al nostre municipi, el departament de Salut ha programat un cribratge poblacional voluntari i gratuït per detectar casos de Covid-19 entre els trempolins i trempolines.

A partir de dilluns 30 de novembre i fins el divendres 4 de desembre els professionals sanitaris s’instal·laran al pavelló del Casal de Tremp per a dur a terme aquestes proves a les persones que estiguin interessades en col·laborar.

L’horari serà de 10h a 14h i de 15h a 18h cada dia (excepte el dimecres dia 2 de desembre que allargaran les proves fins les 20h en l’horari de tarda).

Per a participar a aquest cribratge cal presentar-se en alguna de les franges horàries al pavelló del Casal i preferiblement anar-hi amb la targeta sanitària (si alguna persona no la té també hi pot participar, però dur-la agilitza el procés). Un cop allí caldrà esperar el torn si s’escau i posteriorment se li realitzarà el test. Un cop fet el test el temps d’espera per saber-ne el resultat és d’uns 15 minuts, temps el qual la persona testada haurà de romandre esperant fins que li donin el resultat.

Amb aquest cribratge poblacional el departament espera poder controlar la propagació de la Covid-19 a Tremp.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La vacuna contra el coronavirus no serà obligatòria

Notícia següent

Els menors d’edat són poc transmissors de la Covid-19

Notícies relacionades