Salut diu que “no traurà l’ull de sobre” a la Val d’Aran

Segons Argimon les mesures que s'hi han aplicat "sembla que han funcionat"

La velocitat de propagació de la covid-19 a l’Aran, l’Rt, ha baixat els darrers dies i es situa en 0,95. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha dit que confia que les dades de contagis segueixin baixant els pròxims dies, però ha insistit que “no trauran l’ull de sobre” l’Aran. Vergés ha explicat que les mesures que s’han aplicat a la Val d’Aran “sembla que han funcionat” i ha parlat d’agents cívics, rastrejadors i personal encarregat de fer complir els aïllaments i les quarantenes. El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, s’ha expressat en la mateixa línia i ha afirmat que veien el descens de l’Rt “les mesures semblen funcionar”.

En les darreres 24 hores, s’ha dut a terme un alta a la planta covid-19 de l’Espitau Val d’Aran, on actualment hi ha 6 persones ingressades

El govern del Conselh Generau insisteix en la necessitat de seguir totes les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries (mascareta, distància i higiene) i recorda que cal reduir al màxim la interacció social.